G4S is met wereldwijd ruim 800.000 medewerkers één van de grootste werkgevers ter wereld en dat biedt jou volop kansen. Door onze veelzijdige dienstverlening hebben wij een groot scala aan carrièremogelijkheden. Van beveiliger tot sales consultant en van IT specialist tot manager. Op dit carrièreplatform vind je naast onze vacatures ook alles over G4S als werkgever, jouw collega’s en onze arbeidsvoorwaarden. Meer weten?

Werken bij G4S

G4S streeft naar een maatschappij waarbij we unieke talenten waarderen en omarmen. Elk persoon heeft talent en dat is een proces wat nooit stopt doordat je je blijft ontwikkelen. 

G4S wil haar (toekomstige) medewerkers de gelegenheid bieden door hun talent optimaal te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen die wij onze medewerkers aanbieden maar ook de juiste begeleiding te geven vanaf de indiensttreding tot aan het einde van hun loopbaan binnen de organisatie.

Door onze veelzijdige dienstverlening, een grote hoeveelheid aan verschillende producten en een onuitputtende bron van carrièremogelijkheden kom je bij G4S nooit stil te staan. Of je nou aan het begin van je loopbaan staat of toe bent aan een volgende stap, wij kijken verder dan waar iemand zich momenteel bevindt. Van beveiliger naar sales consultant of van manager tot IT specialist, wij geven iedereen de mogelijkheden om het beste uit zichzelf te halen en een toekomst op te bouwen die bij jou past.Steeds meer bedrijven en organisaties zetten zich in voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). G4S draagt dan ook bij aan deze door in te zetten op een duurzame balans tussen het milieu en mensen. Wij willen mensen helpen groeien door hen te stimuleren in hetgeen waar zij goed in zijn.

Denk bijvoorbeeld aan de vele opleidingsmogelijkheden die we onze eigen medewerkers bieden en de kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of de samenwerking die we onlangs zijn aangegaan met Defensie, waarbij we militairen helpen om duurzaam te re-integreren. Tegelijkertijd staat het reduceren van de CO2 centraal en steunen we initiatieven als JINC en MATCH-It! Kortom: aandacht aan mens, milieu en maatschappij.

Wist je dat wij onze oude G4S uniformen recyclen? Zo krijgen de oude uniformen bijvoorbeeld als matrasvulling een tweede leven. (afbeelding rechts van de oude uniformen)

Example alt text

WE OPEREREN IN ONGEVEER 80+ LANDEN

Example alt text

MET RUIM 500.000+ MENSEN WERELDWIJD

Example alt text

WAARVAN RUIM 5.000+ MEDEWERKERS IN NEDERLAND

HEB JE NOG VRAGEN OF WIL JE MEER WETEN?

Ons team staat voor je klaar!

Jerome Prins

Sabrina van Wissem

Jerry Bakker

Ceren Ergul

Sander van der Breggen

Dennis Hofman

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE NIEUWSTE VACATURES?