BIJ ONS STAAN ONZE COLLEGA'S
OP NUMMER 1

Ben je bij ons in dienst, dan zit je goed! Bij G4S vinden we het belangrijk dat je op een fijne plek werkt en een prettige werksfeer ervaart. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden, omhoog én opzij  en natuurlijk betalen we je een goed salaris. Als collega zijn er nog veel meer personeelsvoordelen, zoals korting op verzekeringen en sportscholen. En ook over later denken we met je mee. We vinden het belangrijk dat je er met je oude dag ook goed bij zit, daarvoor bieden we je een uitstekende pensioenregeling. 

Voordelen. Voor jou.

Natuurlijk is geld belangrijk, maar G4S is een werkgever die meer biedt dan alleen een goed salaris. Bekijk alle voordelen van het werken bij G4S hieronder.

Voordelen. Voor jou.

Natuurlijk is geld belangrijk, maar G4S is een werkgever die meer biedt dan alleen een goed salaris. Bekijk alle voordelen van het werken bij G4S hieronder.

Flexibel werken

Met een grote variatie aan bedrijfsonderdelen is er binnen G4S een baan voor iedereen. Of je nu graag avonden en nachten werkt, zodat je overdag je eigen plannen kunt maken. Of juist graag werkt tussen negen en vijf. Wat de reden ook is, bij G4S kan het allemaal. En verandert je voorkeur over de tijd heen? Door de komst van kinderen of juist omdat ze het huis uit zijn? Dan denken we met je mee. Zo houdt je, je werk én privéleven leuk. 

Doorgroeimogelijkheden

Werken bij een grote werkgever biedt veel mogelijkheden. Er zijn doorgroeimogelijkheden in de hoogte én breedte. We moedigen je aan om jezelf uit te dagen en te groeien. Dat ondersteunen we met trainingen en persoonlijk contact. Alles zodat jij goed op je plek zit. Daag jij jezelf uit om meer verantwoordelijkheid te dragen? Dan kan je doorgroeien. Liever eens een andere baan binnen een van onze bedrijfsonderdelen ontdekken, dan zijn ook daar kansen genoeg.

Blijf leren met onze Online Academy

In de Online Academy bieden we meer dan 350 gratis en vrijblijvende trainingen aan. Voor ieder wat wils. Om nog beter je vak te kunnen doen, jezelf te ontwikkelen óf gewoon omdat je het leuk vind. Zo zijn er trainingen over communicatie, tijdsmanagement en leiderschapsvaardigheden. Maar je vindt er ook handige informatie over hoe je goed met geld om kunt gaan of een cursus Spaans. Wat je ook wilt leren, grote kans dat het kan binnen de Online Academy van G4S. Het is leuk, leerzaam en van hoge kwaliteit én het aanbod wordt continu vernieuwd

Korting op fitness

Lekker in je vel, daar helpt sporten bij!​ G4S heeft een contract met Bedrijfsfitness Nederland (BFNL) voor bedrijfsfitness afgesloten. Je kunt terecht bij ruim 3.500 bij BFNL aangesloten sportscholen waar je als collega’s 20% korting krijgt op een sportschool abonnement.

BRAVO-fonds

Met het BRAVO-fonds helpen we jou en collega's fitter te worden! Voor initiatieven die bijdragen aan jullie gezondheid, kan je in aanmerking komen voor een financiële bijdrage vanuit het BRAVO-fonds.

Fietsplan

Met de fiets naar het werk? Gezond én goed voor de planeet. Dat moedigen we graag aan. Koop een nieuwe (elektrische) fiets (of e-scooter) met belastingvoordeel, binnen het fietsplan van G4S.

Aanbreng bonus

Onze collega’s zijn onze ambassadeurs! Goede mensen halen goede nieuwe collega’s binnen. Jij weet als geen ander wat het werk inhoudt, wat je daarvoor moet kunnen en wie geschikt zou zijn voor de job. Ben jij in dienst en draag jij iemand aan die past binnen één van de vacatures? Dan ontvang je een aanbrengbonus van €500,- netto nadat hij/zij de proeftijd succesvol door is!

Collectieve Zorgverzekering via VGZ

Samen verzekeren levert voordeel op. Doordat G4S een contract heeft gesloten met VGZ, maak jij gebruik van collectiviteitsvoordelen als je kiest voor een zorgverzekering bij VGZ. 

Korting op verzekeringen

Zekerheid geeft rust. Bij Centraal Beheer heeft G4S voor alle collega’s een uitgebreid pakket aan verzekeringen samengesteld. Tegen een lagere prijs dan reguliere klanten. In dit pakket ben je verzekerd voor:

Centraal Beheer heeft voor alle medewerkers van G4S een uitgebreid pakket aan verzekeringen, tegen gereduceerde tarieven, samengesteld. Dit pakket voorziet in verzekeringen op het gebied van:

  • Verkeer (o.a. collectieve autoverzekering en motorverzekering);
  • Wonen (o.a. opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering);
  • Rechtsbijstand (rechtsbijstandverzekering voor particulieren);
  • Recreatie (o.a. permanente reisverzekering).

BLIJF OP DE
HOOGTE VAN
NIEUWE EN
RELEVANTE
VACATURES