Opleiding beveiliger

G4S biedt verschillende leer/werktrajecten aan! Bij het leer/werktraject combineer je werken en leren met elkaar. Dit bieden wij aan voor mensen die al een beveiligingsopleiding volgen of aan de beveiligingsopleiding willen beginnen. G4S maakt er zich sterk voor dat iedere leerling de beste leerplek krijgt binnen ons bedrijf, zodat de leerling het beste uit zichzelf kan halen. Wij zijn als G4S een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Samen zetten we ons in om jouw diploma te behalen!
Bij ons kan je een baan + opleiding, BOL of BBL traject volgen. Lees hieronder wat de trajecten inhouden!

OPLEIDING BEVEILIGER
+ BAAN

G4S Nederland biedt verschillende beveiligingsopleidingen in de beveiliging aan door heel Nederland! Dit traject is perfect voor mensen die graag binnen de beveiliging willen werken, maar nog geen beveiligingsdiploma hebben. Je treedt bij ons in dienst en wij bieden je de opleiding aan. G4S Nederland is dan ook een, door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), erkend leerbedrijf. De opleiding betalen wij voor je! De opleiding bestaat grotendeels uit praktijkervaring opdoen; de theorielessen zijn een relatief klein onderdeel. Wanneer je je opleiding hebt behaald, heb je uitzicht op een vast contract! Totdat je je diploma hebt behaald, werk je officieel als aspirant en word je voor de praktijkuren betaald.

BBL & BOL TRAJECTEN

Of je nou de basisopleiding beveiliger niveau 2 of de opleiding voor coördinator beveiliging niveau 3 volgt, bij G4S ben je aan het juiste adres. G4S is door jarenlange ervaring en expertise van alle markten thuis. Elk beveiligingsvraagstuk vraagt om een specifieke aanpak. Binnen G4S onderscheiden wij de volgende sectoren: publieke sector, zorg, transport & logistiek, havens, luchthavens, zakelijke dienstverlening, bouw, financiële instellingen en olie & gas. Als jouw leer/werkperiode wederzijds bevalt, bestaat er een reële kans dat je binnen G4S doorgroeit naar een vaste baan!

HET IS NACHT EN JE ZIET
BEWEGING IN ÉÉN VAN
ONZE OBJECTEN?

HOE MAAK JIJ
HET VEILIGER?

HET IS NACHT EN JE ZIET
BEWEGING IN ÉÉN VAN
ONZE OBJECTEN?

HOE MAAK JIJ
HET VEILIGER?

BLIJF OP DE HOOGTE
VAN NIEUWE EN
RELEVANTE 

VACATURES