DOORGROEIEN
BEVEILIGING

G4S bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan functies en mogelijkheden. Het is voor ons erg belangrijk dat je op de juiste plek zit. Wij geven al onze collega’s de kans om zichzelf te blijven uitdagen in hun werk en zichzelf zich, op professioneel én persoonlijk vlak, positief te blijven ontwikkelen. Binnen G4S Nederland heb je de kans om, binnen je functie, horizontaal of verticaal door te groeien.

HORIZONTAAL
DOORGROEIEN

Alle collega’s hebben binnen G4S Nederland de mogelijkheid om meer dan 350 gratis trainingen te volgen middels de Online Academy! Op dit moment zijn al meer dan 2.500 collega’s gestart met één of meer van deze trainingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volgen van een EHBO cursus of beter leren plannen. Je kunt hierdoor zelfs meer verantwoordelijkheden krijgen binnen je functie. Op deze manier creëer je nog meer variëteit in jouw werkzaamheden. Zo sta je als medewerker nooit stil, terwijl je met veel plezier je eigen functie kunt blijven uitoefenen.

VERTICAAL
DOORGROEIEN

G4S Nederland heeft als één van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland de mogelijkheid om een breed scala aan horizontale doorgroeimogelijkheden te bieden. Dit, omdat de diverse bedrijfsonderdelen over heel Nederland verdeeld zijn. Als je geïnteresseerd bent om een andere functie te beoefenen, kun je contact zoeken met een collega van het Talent Center van G4S Nederland. Deze collega zal jou verder helpen om te ontdekken welke functie interessant voor je kan zijn, bijvoorbeeld van BOA naar centralist, of van beveiliger naar planner, of van een kantoorfunctie naar beveiliger. Je kunt meer dan je denkt en meerdere collega’s zijn jou voorgegaan. Wanneer je een passende functie hebt gevonden, kun je, wanneer dat nodig is, in- of extern opgeleid worden om je nieuwe rol te kunnen uitoefenen. 

HET IS NACHT EN JE ZIET
BEWEGING IN ÉÉN VAN
ONZE OBJECTEN?

HOE MAAK JIJ
HET VEILIGER?

HET IS NACHT EN JE ZIET
BEWEGING IN ÉÉN VAN
ONZE OBJECTEN?

HOE MAAK JIJ
HET VEILIGER?

BLIJF OP DE HOOGTE
VAN NIEUWE EN
RELEVANTE 

VACATURES