STAGE

G4S Nederland maakt er zich sterk voor dat iedere leerling de beste leerplek krijgt binnen ons bedrijf, zodat je als leerling het beste uit jezelf kan halen. Wij zijn als G4S Nederland een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf voor MBO studenten. Door jou en jouw medestudenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Als aspirant of stagiair werk je gezamenlijk met je mede aspiranten en/of stagiairs, je praktijkopleider en collega’s van G4S Nederland toe naar het einddoel: het behalen van je diploma!
Bij ons kan je een BOL, BBL, HBO of WO stage volgen. Lees hieronder wat de stages inhouden!

STAGE BEVEILIGER

Of je nou de basisopleiding beveiliger niveau 2 of de opleiding voor coördinator beveiliging niveau 3 volgt, bij G4S Nederland ben je aan het juiste adres. G4S Nederland is door jarenlange ervaring en expertise van alle markten thuis. Elk beveiligingsvraagstuk vraagt om een specifieke aanpak. Binnen G4S onderscheiden wij de volgende sectoren: publieke sector, zorg, transport & logistiek, havens, luchthavens, zakelijke dienstverlening, bouw, financiële instellingen en petrochemische industrie. Als jouw leer/werkperiode wederzijds bevalt, bestaat er een reële kans dat je binnen G4S Nederland doorgroeit naar een vaste baan!

STAGE HBO
& WO

G4S Nederland biedt jou een uitgelezen kans om kennis te maken met één van de grootste bedrijven ter wereld. Je krijgt de gelegenheid om jouw inzichten en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Een stage bij ons is meer dan eens het opstapje naar een vaste baan gebleken. G4S Nederland bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan functies, waardoor je kennis en interesses kunt opdoen en ontdekken binnen onze multiculturele organisatie. Naast dat het kan resulteren in een vaste baan, blijven stagiairs ook vaak als werkstudent werken. Wij bieden stages op verschillende afdelingen aan, zoals: Marketing & Communicatie, HR, Risk Management, Techniek, MVO en nog veel meer!

HET IS NACHT EN JE ZIET
BEWEGING IN ÉÉN VAN
ONZE OBJECTEN?

HOE MAAK JIJ
HET VEILIGER?

HET IS NACHT EN JE ZIET
BEWEGING IN ÉÉN VAN
ONZE OBJECTEN?

HOE MAAK JIJ
HET VEILIGER?

BLIJF OP DE HOOGTE
VAN NIEUWE EN
RELEVANTE 

VACATURES