Wat kan je bij ons doen?

Luchthaven

Droom jij al jaren van een baan als beveiliger op een luchthaven? Pak je kans en kom werken op Schiphol of Eindhoven Airport! Wij vergoeden je gehele beveiligingsopleiding en tijdens je opleiding word je betaald. Ook heb je invloed op je eigen rooster.

Beveiliging

Of het nu gaat om de veiligheid van mensen, gebouwen, goederen of processen: onze beveiligers weten welke risico's ze waar kunnen voorkomen. Dit doen niet alleen onze beveiligers aan de poort, maar ook bijvoorbeeld onze centralisten en hospitality. En dat alles met een grote glimlach en een groot gevoel voor gastvrijheid. 

Surveillance

Ben jij een echt nachtdier? Als mobiele sruveillant ben je altijd onderweg. Je hebt veel vrijheid en niet constant een leidinggevende die over je schouder meekijkt. Overdag heb je alle vrije tijd van de wereld! Heb je nog geen diploma? G4S betaald je gehele opleiding.

Veiligheidsinstructeur

Krijg jij als instructeur energie van het opleiden van andere mensen? Je geeft les in het hele segment van BHV en daarnaast ook cursussen aan ploegleiders binnen onze organisatie. Ook geef je operationele BHV trainingen aan de hand van het lesboek voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Brandveiligheid

Een brandwacht zorgt dat iedereen veilig werkt en vergroot het veiligheidsbewustzijn. Brandwacht is voor veel collega’s een goede eerste stap in hun loopbaan. Zij groeien bijvoorbeeld door naar andere veiligheidsfuncties of de brandweer. Heb je nog geen opleiding? G4S betaald dit! Na een zesdaagse cursus, ben jij brandwacht!

Handhaving

Als BOA werk je altijd als een koppel. BOA's letten erop dat iedereen zich aan de regels van de gemeente houd om een veilige en schone leefomgeving te handhaven. Tijdens hun werkzaamheden staan ze in continu contact met mensen waar de jeugd een belangrijk onderdeel in is.